Leisi's Up Source - Play A Simple Melody

Kul med whisky provning

Det finns så mycket saker som man kan prova, läste nyss om en bar i gamla stan som erbjuder mackmyra whiskyprovning det låter ju jätte trevligt. Min svåger är verkligen intresserad av whisky så det skulle vara en bra present till honom. Ska tipsa min syrra om det. Ja det vore kul att gå på, man skulle säkert lära sig en hel del om whisky om man gick på en sådan provning.

Kul att lära sig något nytt

Ja det är ju kul att lära sig något nytt som man tidigare inte har kunnat så mycket om. Jag skulle till exempel också tycka att det var kul att gå på en whiskyprovning även om jag inte är så duktig på whisky och inte kan så mycket om det alls. Men det skulle vara kul att få prova på och smaka och läsa sig lite olika om hur dom framställs och så vidare.
Ja bara för att det inte är ens favorithobby betyder ju inte det att man inte kommer att tycka om det. Så tror att det kan vara en bra present till nästan alla.
Det är kul att det kommer så många olika nya provningar, man kan nästan ha smakprovning av allt möjligt och det är ju jätte kul och intressant att lära sig skillnader och nyaset av smaker. Ja det är en njutning verkligen att få prova på nya och härliga smaker. Så det kan ju vara ett bra tips till den som är på jakt efter en bra present till någon kär vän. Att köpa en upplevelse, det är ju något som man har med sig sen för resten av livet som inte är samma sak som att köpa någon pryl. Så det kakvara roligare att köpa en upplevelse ibland en än pryl, men det är förstås olika till vem man köper.